Yıllarca hep yanlış yaptık! Somer Şef lezzetli turşu kurmak için altın oranı verdi «

9 Temmuz 2025 - 02:50

Yıllarca hep yanlış yaptık! Somer Şef lezzetli turşu kurmak için altın oranı verdi

Yıllarca hep yanlış yaptık! Somer Şef lezzetli turşu kurmak için altın oranı verdi
Son Güncelleme :

23 Eylül 2023 - 20:00

19 views

Öncelikle turşusu kurulacak sebzelerin sıkıştırabilmek için iyi bastırılması gerekiyor. Ayrıca turşudaki su oranı turşuya göre çok az miktarda olmalı.

Hazırladığınız turşunun lezzetli ve kütür kütür olması için en az 2 hafta bekletilmesi gerekiyor. Turşuyu kurduktan kısa bir süre sonra tüketmek isterseniz henüz istenen seviyede olgunlaşmamış olabilir. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.